Bagaget hamnade lite fel

Satt och kollade lite på aftonbladet.se idag och hittade denna film. Finns många sådana exempel om vad som händer om man står för nära en jetmotor, framför eller bakom. Här kommer ett riktigt exempel på vad som kan hända. http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5126786.ab

Amsterdam

I tisdags åkte jag och min bror (Johan) till Amsterdam för att på onsdagen se Per Gessle spela live. Nu var det ju inte bara Gessle som spelade skulle det visa sig, nej in på sen kom efter en timme Marie Fredriksson vilket var till publikens glädje, Roxette var tillbaka! De spelade tillsammans "It must have been love" och "The look", vilket ös!

Amsterdam var en trevlig stad med många fik, pubar och sen de "berömda" coffeeshops som verkligen fanns överallt.


En av många coffeeshops


På en gågata i centrala Amsterdam, närheten av centralstationen.


Här är jag på promenad i en park som låg nära hotellet.


Vi var på museum också, om hash.


Så här ser växten ut.


Då var han på scen igen, och vilken spelning sen då!


Inte den bästa bilden, men där står de:)

Lettland? Nä, jag tror det var en enkelriktad skylt för båtar på kanalen i Amsterdam.


Nog för att det var semester men lite planespotting. Här står KLM med A330, B737 och en B777 längst bort.

Lyssnade på Gessle via radion på 37000 fot

Senast jag flög hade kapten med sig en lista över långvågsfrekvenser för radio, vilket är samma frekvenser som vi använder till en viss typ av radiofyr. Det roliga var att på vägen hem från Nice spelade de Per Gessle på radion. Så där satt jag på 37000 fot och lyssnade på Gessle över Polen. Det är roligt med kaptener som bjuder till lite istället för att sitta tysta i 6 timmar.

Tyvärr hann jag inte filma och få upp ljudet från när Gessle spelade men jag fick med Shakira (inspelat på vägen ner till Nice, 36000 fot).
RSS 2.0