En berusad pilot är inte så farlig!?

Läste en skrämmande artikel på svd.se idag om en misstänkt berusad pilot från Aeroflot som skulle flyga från Moskva till New York. En pressansvarig från Aeroflot svarade att det inte är någon fara om piloten är berusad. Hela artikeln finns att läsa här, läs och bedöm själva!

Kommentarer
Postat av: Shawn

Tycker att de är sjukt att de skall behöva gå så långt... Varför testar man inte er piloter innan flygningar? Jag menar de sitter ju människor i planet.. Om man inte får köra bil berusad och de har hänt så mkt på senaste tiden så tycker jag att de här är minst lika allvarligt om inte mera..

Hur är det Jocke hur ofta kollar man upp er piloter när de gäller droger, alkohol m.m.

Shawn

2009-02-04 @ 17:37:48
Postat av: Jocke

Shawn: Alkoholtester sker ofta, nu kan jag bara berätta hur det är på Airbaltic, men hos oss sker det alkholtester titt som tätt. Det kan vara mitt på natten lika väl som mitt på dagen. Självklart skall det vara nolltolerans på alkohol inom flyget med tanke på det ansvar som piloterna har. Jag tror att det kollas i de flesta flygbolag. Droger tror jag kollas mest när man gör sin årliga läkarundersökning, det sker inga speciella drogtester, men vem vet i Jamaica kanske de gör sånt också;)

2009-02-07 @ 13:42:35
Postat av: Shawn

hehe okeej Jocke då vet jag thanks :D

fortsätt blogga på härligt o vi ta del av allt du har o göra med...2009-02-07 @ 22:15:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0